Jak efektivně přepravovat a uchovávat jídlo? Vyzkoušejte kvalitní termoboxy!
Obsah článku
Čerstvé a teplé jídlo je klíčem k úspěchu v gastronomii. Bez ohledu na to, za jakým účelem pokrmy převážíte, je v první řadě důležité investovat do kvalitního vybavení pro jejich úchovu. Po přepravě tak jídlo působí jako čerstvě uvařené a disponuje i správnou teplotou. Ideální volbou jsou zejména termoboxy, s nimiž můžete jednoduše převážet pokrmy přímo ke svým zákazníkům.
Při přepravě je důležité kvalitní vybavení
Pokud se chcete držet současných trendů, nebo rozšířit nabídku svých služeb v gastronomickém průmyslu, určitě se neobejdete bez přepravy čerstvě připravených pokrmů z jednoho místa na druhé. Nezbytnou součástí výbavy je tak zejména termobox na přepravu jídla, díky němž lze udržet daný pokrm v požadované teplotě a také kvalitě.
Dalším důležitým prvkem při přepravě a následné prezentací pokrmů jsou nepochybně takzvané etažéry. Vhodné jsou k prezentaci či přenášení široké škály pokrmů a potravin od ovoce až po dorty. Dostupné jsou přitom v různých velikostech a provedeních, z nichž si vybere opravdu každý – běžně narazíte na otáčecí etažéry či patrové etažéry. K přepravě pokrmů jsou vhodné i takzvané chafingy nebo výrobníky horké vody, díky nimž můžete kdekoliv podávat horké nápoje.
Vybavení vybírejte pečlivě a na míru vašemu podnikání
Při výběru termoboxů na přepravu jídla, etažérů či jiného vybavení byste měli zvážit zejména vaše potřeby a požadavky na kvalitu poskytovaných služeb. Pokud tedy například potřebujete přepravovat jídlo na delší vzdálenosti, je lepší zvolit termoboxy s vysokou izolací. Jestliže naopak potřebujete uchovávat jídlo při požadované teplotě přímo na pracovišti, budou pro vás lepší volbou chafingy. Bez ohledu na to, jaké vybavení potřebujete, vše naleznete na e-shopu Gastro Technica, jež nabízí široký výběr kvalitních produktů, které splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a bezpečnost.